Styrelsen

Ordförande

Malin Fjelkner Lott 63

Utöver rollen som ny ordförande är mitt fokus att odla så att bin, familj, mina vänner och jag kan njuta av det som finns planterat. Bygger och försöker alltid fundera ut nya lösningar, gärna av äldre material som ofta går att återanvända.

Kassör

Göran Odeholm lott 89

Jag och min fru är nöjda kolonister sen ett antal år tillbaka. Lägenhet med trädgård är en härlig boendeform i storstan. Det har varit hårt och roligt arbete med hus och trädgård som gett oss mycket.

Nu hoppas jag kunna ge tillbaka något till föreningen genom kassörsuppdraget.

Ledamot

Per-Erik Andersson Lott 95

Min hustru Eva och jag är båda sanna trädgårdsentusiaster. Vi trivs bra i vår fina förening och har fått många nya vänner och trevliga grannar.

Ledamot

Heléne Karlsson Eklund Lott 53

Har haft lott 53 sedan 2005 tillsammans med min man Thomas. Jag vill bidra till vår fina förenings arbete med fokus på hur vi i vår närmiljö kan gynna den biologiska mångfalden. Odlar gärna ätbart. Genom åren har jag alltmer intresserat mig för våra ”små hjälpredor” och hur de skapar bra jord, samt för våra pollinerare. Jag försöker få mer kunskap för att skapa så goda förutsättningar som möjligt för dem.

Ledamot

Susanne Andersson Kopp Lott 21

Jag är kolonist sedan sommaren 2023 tillsammans med min man Bengt. Väldigt roligt att vara en del av den anrika kolonirörelsen. Ser fram emot att odla både potatis och annat ätbart i kombination med blomsterprakt. samt att gynna den biologiska mångfalden.

Ledamot

Patrik Silverudd Lott 147

Kolonist sedan 2018. Makalöst trevligt. Och lite jobbigt. Bäst av allt är de gamla äppelträden och att odla sockerärter. Hustruns favoriter är luktärter och rabarber.