Styrelsen

Malin Andersson Lott 63

Ordförande

Utöver rollen som ny ordförande är mitt fokus att odla så att bin, familj, mina vänner och jag kan njuta av det som finns planterat. Bygger och försöker alltid fundera ut nya lösningar, gärna av äldre material som ofta går att återanvända.

Matti Nikkola Lott 153

Kassör

Finns på lott 153 sedan 2019. Stort intresse för växter, odling,
djur och föreningsverksamhet. Har grävt ner 120 meter fuktslang på odlingslotten och är glad över att se hur bananplantorna växer på lotten.

Kiymet Konuk lott 43

Ledamot

Jag är kolonist sedan 94 Jag är glad att kunna lära mig nya saker om odling.
Min favorit grönsaker är bondbönor, mangold och jordärtskockor. Min favorit frukt vindruvor och äpple

Karin Gustafsson Lott 73

Ledamot

Erikdalslundens historiska rötter känns viktiga att bevara. Känslan av att vara på landet fastän man är ”mitt i stan” är underbar. På lotten vill jag och växterna gärna ha många ”surrande” besökare.

Molly Sjögren Lott 55

Sekreterare

Blomsterentusiast som har hand om lott 55 i Linhagen, tillsammans med mamma Anna. Brinner för miljöfrågor och vill bidra till att skapa en hållbar och tillgänglig organisation. 


Heléne Karlsson Eklund Lott 53

Ledamot

Har haft lott 53 sedan 2005 tillsammans med min man Thomas. Jag vill bidra till vår fina förenings arbete med fokus på hur vi i vår närmiljö kan gynna den biologiska mångfalden. Odlar gärna ätbart. Genom åren har jag alltmer intresserat mig för våra ”små hjälpredor” och hur de skapar bra jord, samt för våra pollinerare. Jag försöker få mer kunskap för att skapa så goda förutsättningar som möjligt för dem.


Birgitta Kahri Lott 102

Ledamot

Jag har en barnsben grävt och planterat runt på kolonilotten och nu går även min dotter i mina fotspår. Vi gillar att odla både ätbart och blommande växter. Planerar in mer bärbuskar, lavendel och rosor. Vill främja för bin, humlor och fjärilar.


Axel Sandin Lott 108

Ledamot

Sven Vesterman Lott 107

Ledamot

Jag trivs verkligen på vår kolonilott som vi bara har haft ett par år. Tycker mycket om att se och delta när allt växer och utvecklas.

Jag uppskattar lugnet och stillheten men också att det alltid finns något som ska göras eller fixas.