Styrelsen

Lisbet Wikner Lott 51.

Ordförande

Första året som ordförande bjöd på många trevliga överraskningar, nya kunskaper och möten med engagerade kolonister. Denna sommar blir huvudinriktningen bygge av ny stuga. Ser fram emot en skön sommar i min koloniträdgård och trevliga samtal över staketet.

 

 

 

 

Katarina Nordgren Lott 129

Kassör

Finns på lott 129 sen 2002 och har funnits i styrelsen tidigare. Mest snöbärsbuskar och kirskål när jag tog över och med åren har det tillkommit rosor, perenner och äppelträd. Stugan och också bytt skepnad och färg. Kirskålen lurar ständigt  i hörnorna, vi för en tidvis ojämn kamp.

 

Birgitta Naess Lott 31

Styrelseledamot

Har sedan 2009 haft min gröna oas i Silfverlings hage på lott 31. Är ny i styrelsen sedan 2019. Säger som Cicero: ”Har du en trädgård och ett bibliotek saknar du ingenting”.

 

 

 

Torbjörn Ljung Lott 62

Styrelseledamot

Underbart att sommaren 2017 ta över lott 62 i Strandhagen. Visserligen var det mycket att göra eftersom underhållet var eftersatt. Men vad gör det ? Jag älskar mitt Kollo och lär mig nya saker varje dag!

 

 

 

 

 

 

 

 

Lottie Melander-Dennerby Lott 61

Styrelseledamot

Ny kolonist hösten 2016, efter fjorton års ”köande” i intresselistan. Nu får hela familjen, fyra generationer glädjen att så, plantera, skörda och njuta i grönskan. Jag hoppas kunna bidra i styrelsen genom mitt växtintresse och mer än femton års erfarenhet av styrelsearbete i Idrottsförening.

 

 

 

 

 

Elisabeth Fransson Lott 82

Styrelseledamot

Kolonist sedan 1985 på lott 82 tillsammans med Rolf. Har varit med i styrelsen tidigare mellan 1993 och 2003. När vi inte är på lotten finns vi kanske i museet.

 

 

Peggy Westerberg Lott 5

Trots att jag har varit kolonist i mer än 30 år, är det fortfarande så mycket jag inte kan och vet om odlande och trädgårdsskötsel, det finns hela tiden så mycket mer att upptäcka och lära. Men det är oupphörligt roligt, spännande och utvecklande att komma till stugan – den optimala blandningen av, å ena sidan tungt slit, jord under naglarna och ont i ryggen och, å andra sidan den totala avslappningen, tillbakalutad under parasollen med något läskande i glaset, något egenodlat på tallriken och ljuv fågelsång i öronen. Att få förvalta denna plätt på jorden är en ynnest som fyller mig av ödmjukhet och tacksamhet. Jag är lyckligt lottad!