Styrelsen

Ordförande

Malin Fjelkner Lott 63

Utöver rollen som ny ordförande är mitt fokus att odla så att bin, familj, mina vänner och jag kan njuta av det som finns planterat. Bygger och försöker alltid fundera ut nya lösningar, gärna av äldre material som ofta går att återanvända.

Kassör

Göran Odeholm lott 89

Jag och min fru är nöjda kolonister sen ett antal år tillbaka. Lägenhet med trädgård är en härlig boendeform i storstan. Det har varit hårt och roligt arbete med hus och trädgård som gett oss mycket.

Nu hoppas jag kunna ge tillbaka något till föreningen genom kassörsuppdraget.

Ledamot

Per-Erik Andersson Lott 95

Min hustru Eva och jag är båda sanna trädgårdsentusiaster. Vi trivs bra i vår fina förening och har fått många nya vänner och trevliga grannar.

Ledamot

Karin Gustafsson Lott 73

Erikdalslundens historiska rötter känns viktiga att bevara. Känslan av att vara på landet fastän man är ”mitt i stan” är underbar. På lotten vill jag och växterna gärna ha många ”surrande” besökare.

Ledamot

Heléne Karlsson Eklund Lott 53

Har haft lott 53 sedan 2005 tillsammans med min man Thomas. Jag vill bidra till vår fina förenings arbete med fokus på hur vi i vår närmiljö kan gynna den biologiska mångfalden. Odlar gärna ätbart. Genom åren har jag alltmer intresserat mig för våra ”små hjälpredor” och hur de skapar bra jord, samt för våra pollinerare. Jag försöker få mer kunskap för att skapa så goda förutsättningar som möjligt för dem.

Ledamot

Sten Vesterman Lott 107

Jag trivs verkligen på vår kolonilott som vi bara har haft ett par år. Tycker mycket om att se och delta när allt växer och utvecklas.

Jag uppskattar lugnet och stillheten men också att det alltid finns något som ska göras eller fixas.

Patrik Silverudd

Ledamot