Att anmäla sig till vår Intresselista

För närvarande står över 1100 personer på vår Intresselista. Väntetiden kan bli 20 år eller mer.
  • Du måste ha fyllt 18 år för att få anmäla dig till Intresselistan.
  • En plast på Intresselistan är personlig och kan inte överlåtas eller ärvas.
  • Juridisk person kan inte stå med på Intresselistan
  • Att stå på Intresselistan garanterar inte att man kommer att få överta en lott.
  • För att kunna bli kolonist hos oss ska du vara myndig och mantalsskriven i någon av Stor-Stockholmskommunerna Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Tyresö eller Täby. Eftersom stadens lotter ska räcka till för många är det inte tillåtet att ha fler än en (1)  lott.
  • Men du kan vara skriven varsomhelst för att ställa dig på vår Intresselista

Anmälan till Intresselistan görs med länken nedan. Anmälan hanteras i vårt medlemssystem men medlem i föreningen blir man först när man är innehavare av en lott.

Avgiften för att ställa sig på vår Intresselista är 100 kronor. Vid anmälan kan avgiften betalas med Swish eller med faktura. Mer information finns i anmälningslänken nedan.

För andra året på Intresselistan och fortsättningsvis fakturerar föreningen årligen 100 kronor i början av året (januari-februari).  Fakturorna kommer med e-post i början av året, därför är det viktigt att ni anmäler en fungerande e-postadress.

Var uppmärksam på betalningen av den årliga avgiften. Det åligger individer på Intresselistan att själv kontrollera att avgiften blir betald i tid, och detta även om fakturan mot förmodan inte skulle komma fram med e-posten. Om inbetalning uteblir stryks man från Intresselistan när förfallotiden har passerat.

Länk till anmälan till intresselistan 

Vänliga skicka alla frågor kring Intresselistan inklusive adressförändringar till admin@eriksdalslunden.se

Genom att anmäla mig till Intresselistan för en kolonilott i Eriksdalslundens koloniträdgårdsförening godkänner jag att Eriksdalslundens koloniträdgårdsförening behandlar mina personuppgifter som jag lämnar som köande. Läs mer här!

Uppdaterad 2023-03-13