Att ställa sig i kö

För närvarande står över 900 personer i intresselistans kö. Väntetiden kan bli 20 år eller mer.
  • Du måste ha fyllt 18 år för att få ställa dig i kö.
  • En köplats är personlig och kan inte överlåtas eller ärvas.
  • Juridisk person kan inte stå i kön.
  • Att stå i intresselistan garanterar inte att man kommer att få överta en lott.
  • För att kunna bli kolonist hos oss ska du vara myndig och mantalsskriven i någon av  Stor-Stockholmskommunerna Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Tyresö eller Täby. Eftersom stadens lotter ska räcka till för många är det inte tillåtet att ha fler än 1 lott.
  • Men du kan vara skriven varsomhelst för att ställa dig i kön

Anmälan till Intresselistan görs med länken nedan. Observera att anmälan går till vårt medlemssystem – dock utgör inte personer på Intresselistan medlemmar i föreningen. Medlem blir man först när man är innehavare av en lott.

Avgiften för nyanmälningar är 100 kronor, och den kan betalas med Swish eller med faktura. För andra året och fortsättningsvis fakturerar vi 100 kronor årligen under våren. Fakturorna kommer med e-post, därför är det viktigt att ni anmäler en fungerande e-postadress.

Var uppmärksam på betalningen av den årliga avgiften. Det åligger individer på intresselistan att själv kontrollera att avgiften blir betald i tid, även om fakturan inte skulle komma fram med e-posten.

Länk till anmälan till intresselistan 

Vänliga skicka alla frågor kring intresselistan inklusive adressförändringar till admin@eriksdalslunden.se

Genom att anmäla mig till intresselistan för en kolonilott i Eriksdalslundens koloniträdgårdsförening godkänner jag att Eriksdalslundens koloniträdgårdsförening behandlar mina personuppgifter som jag lämnar som köande. Läs mer här!

Uppdaterad 2022-08-21