Det som gäller följande år är

Årsavgiften aviseras i början av varje år, i januari-februari. Om du inte har fått en faktura före den 1 mars, hör av dig till admin@eriksdalslunden.se

Årsavgiften faktureras till den e-postadress som du har angivit. Årsavgiften måste betalas till det bankgironummer som anges på fakturan, med OCR-nummer som finns i fakturan, för att betalningen skall hitta rätt i vårt system. ”Gamla” OCR-nummer är ogiltiga, du måste ange det unika OCR-nummer som skapas vid varje avisering. Märk att du får inte betala in årets avgift med förra årets faktura, eftersom då hittar vi inte betalningen i årets bokföring, och det skapar mycket merarbete för oss i föreningen.

Fakturan för årsavgiften har 30-dagars betalningstid. Betala aldrig i förväg utan avvakta tills du får avin i början av året, detta för att din inbetalning skall kunna kopplas till rätt person.

Vi skickar inget kvitto på din betalning. Däremot får du en påminnelse om du inte har betalat. Betalar du inte efter den så stryks du från listan. Man kan inte återuppta sin plats och tillgodoräkna tidigare år på Intresselistan om man har missat betala ett år, utan man måste göra en nyanmälan och börja från början.

Man kan inte betala in avgift för flera år, utan endast för ett år i taget. På detta sätt säkrar föreningen att du är aktivt sökande för en kolonilott. Betalar man in för mycket betalas pengarna inte tillbaka.

Titta gärna här på föreningens web för uppdateringar om vår verksamhet. Individer på Intresselistan på vår föreningen får inget mejl utöver fakturan för årsavgift om det såvida du inte är kallad till visning.