Senaste nytt

2020-10-14

Tyvärr, tyvärr inga lediga lotter i höst.

2020-05-20

Nu har styrelsen efter intervjuer och diskussioner fördelat de fyra lediga lotterna till köande i Intresselistan. Det var över 40 personer som visat intresse och då räcker dessvärre inte tre stugor och en odlingslott så långt.
Vi gläder oss ändå åt att över trettio år i kön till slut resulterade i att stugan och livet stämde!
I höst hoppas vi på en ny chans för er som längtar.

2020-04-17

Idag har inbjudan till visning gått ut till alla som stått i kö sedan 2008 eller längre än så. Det blev till slut 3 stuglotter samt 1 odlingslott som kommer att få nya innehavare i vår. Nästa gång det kan bli aktuellt med försäljning är till hösten.

2020-04-02

Nu ska alla som vill stå kvar i Intresselistan ha betalat in årsavgiften om 100:-. Den första betalningsuppmaningen skickades den 15:e januari, och påminnelse gick ut den 4:e mars.

Under våren kommer 2 lotter att säljas och för att få kallelse till visning ska du ha varit med i Intresselistan sedan 2008. Vi återkommer till er som berörs när det är klart för visning, som troligen kommer att ske första veckan i maj.

2019-12-05

Vi önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År !

I januari kommer en påminnelse om betalning av köavgift för 2020.

 

 

 

 

 

 

2019-10-22

Dessvärre ingen lott till salu i höst heller. Vi beklagar att informationen kommer så sent. Det är tålamodsprövande att stå i vår intresselista. Nästa gång det kan finnas något till salu är till våren. Information läggs ut här på hemsidan. Och ni som kommer ifråga för visning får i så fall en kallelse.

2019-05-13

Tyvärr, tyvärr ingen lott till salu i vår !

Nästa gång det kan finnas lotter till salu blir till hösten. Håll utkik här på hemsidan. De som kommer ifråga för visning får självklart en kallelse.

2019-03-12

Nu har påminnelse gått ut till dem som inte har betalat Intresselistans köavgift för 2019. Skynda dig att betala om du fortfarande vill stå kvar i kön.

2019-01-11

Nu är det dags att betala årsavgift 2019 till intresselistan hos Eriksdalslundens koloniträdgårdsförening.

Från och med 2019 tar vi bort de ocr-nummer du tidigare angett på betalningarna.

Istället vill vi att du är noga med att skriva för- och efternamn i meddelandefältet på den person som betalningen avser – särskilt viktigt om någon annan betalar för dig.

Om du inte längre vill stå kvar – du kanske fått en koloni någon annanstans eller köpt en sommarstuga – är det bra om du meddelar oss att du vill lämna listan.

100 kr per år är avgiften och vi vill ha pengarna senast den sista februari för att du ska behålla din plats på listan.

Du kommer i fortsättningen inte att få något kvitto på gjord betalning, men en påminnelse i början av mars om du inte betalat!

(Om vi därefter inte hör något ifrån dig innan den sista mars så stryks du från listan).

I månadsskiftet april/maj och augusti/september kommer det att finnas information på hemsidan om det är några lotter till salu.

Väntetiderna är tyvärr väldigt långa för att komma ifråga för en lott, 15-20 år är inte ovanligt.

Kom ihåg att meddela oss ifall du byter e-postadress, postadress eller telefonnummer. 

Så – 100 kr till bankgiro 5168-7531 allra senast den sista februari