Styrelsen

Lisbet Wikner Lott 51.

Ordförande

Första året som ordförande bjöd på många trevliga överraskningar, nya kunskaper och möten med engagerade kolonister. Denna sommar blir huvudinriktningen bygge av ny stuga. Ser fram emot en skön sommar i min koloniträdgård och trevliga samtal över staketet.

 

Katarina Nordgren Lott 129

Kassör

Finns på lott 129 sen 2002 och har funnits i styrelsen tidigare. Mest snöbärsbuskar och kirskål när jag tog över och med åren har det tillkommit rosor, perenner och äppelträd. Stugan och också bytt skepnad och färg. Kirskålen lurar ständigt  i hörnorna, vi för en tidvis ojämn kamp.

Birgitta Edenius Lott 99

Styrelseledamot

Håller sedan 2004 till på lott 99 i Tobakshagen. Från början var lotten något av ett renoveringsobjekt. Men med bygge av nya terrasser i sluttningen, anläggning av rabatter, omflyttning och påfyllning av växter och inte minst en uthållig kirskålskamp har vi nu en härlig grön oas där hela familjen stortrivs. Är ny i styrelsen sedan 2018.

 

 Torbjörn Ljung Lott 62

Styrelseledamot

Underbart att sommaren 2017 ta över lott 62 i Strandhagen. Visserligen var det mycket att göra eftersom underhållet var eftersatt. Men vad gör det ? Jag älskar mitt Kollo och lär mig nya saker varje dag!

 

 

 

Lottie Melander-Dennerby Lott 61

Styrelseledamot

Ny kolonist hösten 2016, efter fjorton års ”köande” i intresselistan. Nu får hela familjen, fyra generationer glädjen att så, plantera, skörda och njuta i grönskan. Jag hoppas kunna bidra i styrelsen genom mitt växtintresse och mer än femton års erfarenhet av styrelsearbete i Idrottsförening.

 

Mimmi Kindblom Grandell Lott 50

Styrelseledamot

Som ny kolonist år 2003 fick jag dela ut staketpinnar ur Materialboden, ett jättebra tillfälle att träffa andra kolonister och få nyttiga tips om det ena och det andra. Året därpå valdes jag in i styrelsen, där jag var med till 2011. Nu är jag också med i museigruppen.

Elisabeth Fransson Lott 82

Styrelseledamot

Kolonist sedan 1985 på lott 82 tillsammans med Rolf. Har varit med i styrelsen tidigare mellan 1993 och 2003. När vi inte är på lotten finns vi kanske i museet.